Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers

Atlanta Hawks vs Cleveland CavaliersAtlanta HawksCleveland Cavaliers

🏀 2024-03-07 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Atlanta Hawks og Cleveland Cavaliers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Atlanta Hawks og Cleveland Cavaliers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers kampprognoser

Kampen mellem Atlanta Hawks og Cleveland Cavaliers, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2024-03-07. Hjemmeholdet kommer med 26 sejre ud af de sidste 60 spillede kampe, mens Cleveland Cavaliers har en vinderrate på 0.65 procent fra de sidste 60 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Atlanta Hawks med 1 sejre på hjemmebane, mens Cleveland Cavaliers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Atlanta Hawks en gennemsnitlig pointforskel på -2.3 point, mens Cleveland Cavaliers har en gennemsnitlig pointforskel på 4.8 point:

  • Atlanta Hawks: 120.4 gennemsnitspoint for, 122.7 gennemsnitspoint imod
  • Cleveland Cavaliers: 114.4 gennemsnitspoint for, 109.5 gennemsnitspoint imod

Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Atlanta Hawks og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultater
2024-01-21 Atlanta Hawks 95 – 116 Cleveland Cavaliers
2023-12-17 Cleveland Cavaliers 127 – 119 Atlanta Hawks
2023-11-29 Cleveland Cavaliers 128 – 105 Atlanta Hawks
2023-10-11 Atlanta Hawks 108 – 107 Cleveland Cavaliers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers kampen?