Bakken Bears vs Team FOG Naestved

Bakken Bears vs Team FOG NaestvedBakken BearsTeam FOG Naestved

🏀 2024-05-09 – Basketligaen

 

Bakken Bears vs Team FOG Naestved Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Bakken Bears og Team FOG Naestved samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Bakken Bears vs Team FOG Naestved væddemålstips

Vores forudsigelse for Bakken Bears vs Team FOG Naestved kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-05-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Bakken Bears vs Team FOG Naestved væddemålstips

Vores forudsigelse for Bakken Bears vs Team FOG Naestved kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-05-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Bakken Bears vs Team FOG Naestved?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Bakken Bears og Team FOG Naestved sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Bakken Bears vs Team FOG Naestved kampprognoser

Kampen mellem Bakken Bears og Team FOG Naestved, der spilles i Basketligaen, starter kl. 17:15 GMT-tid den 2024-05-09. Hjemmeholdet kommer med 18 sejre ud af de sidste 20 spillede kampe, mens Team FOG Naestved har en vinderrate på 0.800 procent fra de sidste 20 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Bakken Bears med 1 sejre på hjemmebane, mens Team FOG Naestved har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Bakken Bears en gennemsnitlig pointforskel på 26.0 point, mens Team FOG Naestved har en gennemsnitlig pointforskel på 14.9 point:

  • Bakken Bears: 102.1 gennemsnitspoint for, 76.1 gennemsnitspoint imod
  • Team FOG Naestved: 96.5 gennemsnitspoint for, 81.6 gennemsnitspoint imod

Bakken Bears vs Team FOG Naestved H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Bakken Bears og Team FOG Naestved:

Dato Resultater
2024-04-04 Team FOG Naestved 106 – 109 Bakken Bears
2024-03-09 Bakken Bears 93 – 82 Team FOG Naestved
2024-02-15 Team FOG Naestved 98 – 96 Bakken Bears
2024-01-21 Bakken Bears 86 – 89 Team FOG Naestved

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Bakken Bears vs Team FOG Naestved-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bakken Bears – Team FOG Naestved kampen?