Barcelona vs Alba Berlin

Barcelona vs Alba BerlinBarcelonaAlba Berlin

🏀 2024-02-09 – Euroleague

 

Barcelona vs Alba Berlin kampprognoser

Kampen mellem Barcelona og Alba Berlin, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-02-09. Hjemmeholdet kommer med 14 sejre ud af de sidste 21 spillede kampe, mens Alba Berlin har en vinderrate på 0.688 procent fra de sidste 16 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Barcelona med 1 sejre på hjemmebane, mens Alba Berlin har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Barcelona en gennemsnitlig pointforskel på 6.4 point, mens Alba Berlin har en gennemsnitlig pointforskel på 6.9 point:

  • Barcelona: 86.3 gennemsnitspoint for, 79.9 gennemsnitspoint imod
  • Alba Berlin: 91.8 gennemsnitspoint for, 84.9 gennemsnitspoint imod

Barcelona vs Alba Berlin H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Barcelona og Alba Berlin:

Dato Resultater
2023-12-19 Alba Berlin 74 – 70 Barcelona
2023-03-30 Barcelona 72 – 56 Alba Berlin
2022-12-01 Alba Berlin 86 – 88 Barcelona
2022-03-22 Alba Berlin 79 – 95 Barcelona

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Barcelona vs Alba Berlin-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Barcelona vs Alba Berlin Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Barcelona og Alba Berlin samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Barcelona vs Alba Berlin væddemålstips

Vores forudsigelse for Barcelona vs Alba Berlin kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Barcelona vs Alba Berlin væddemålstips

Vores forudsigelse for Barcelona vs Alba Berlin kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Barcelona vs Alba Berlin?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Barcelona og Alba Berlin sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Barcelona – Alba Berlin kampen?