Barcelona vs Olympiakos

Barcelona vs OlympiakosBarcelonaOlympiakos

🏀 2024-04-26 – Euroleague

 

Barcelona vs Olympiakos Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Barcelona og Olympiakos samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Barcelona vs Olympiakos væddemålstips

Vores forudsigelse for Barcelona vs Olympiakos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Barcelona vs Olympiakos væddemålstips

Vores forudsigelse for Barcelona vs Olympiakos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Barcelona vs Olympiakos?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Barcelona og Olympiakos sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Barcelona vs Olympiakos kampprognoser

Kampen mellem Barcelona og Olympiakos, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:00 GMT-tid den 2024-04-26. Hjemmeholdet kommer med 21 sejre ud af de sidste 30 spillede kampe, mens Olympiakos har en vinderrate på 0.885 procent fra de sidste 26 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Barcelona med 1 sejre på hjemmebane, mens Olympiakos har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Barcelona en gennemsnitlig pointforskel på 7.4 point, mens Olympiakos har en gennemsnitlig pointforskel på 15.3 point:

  • Barcelona: 87.8 gennemsnitspoint for, 80.4 gennemsnitspoint imod
  • Olympiakos: 84.6 gennemsnitspoint for, 69.3 gennemsnitspoint imod

Barcelona vs Olympiakos H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Barcelona og Olympiakos:

Dato Resultater
2024-04-24 Barcelona 75 – 77 Olympiakos
2024-01-10 Barcelona 86 – 78 Olympiakos
2023-10-13 Olympiakos 68 – 77 Barcelona
2023-03-07 Olympiakos 77 – 70 Barcelona

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Barcelona vs Olympiakos-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Barcelona – Olympiakos kampen?