Baskonia vs Lyon-Villeurbanne

Baskonia vs Lyon-VilleurbanneBaskoniaLyon-Villeurbanne

🏀 2024-02-08 – Euroleague

 

Baskonia vs Lyon-Villeurbanne kampprognoser

Kampen mellem Baskonia og Lyon-Villeurbanne, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-02-08. Hjemmeholdet kommer med 12 sejre ud af de sidste 21 spillede kampe, mens Lyon-Villeurbanne har en vinderrate på 0.727 procent fra de sidste 22 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Baskonia med 1 sejre på hjemmebane, mens Lyon-Villeurbanne har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Baskonia en gennemsnitlig pointforskel på -0.2 point, mens Lyon-Villeurbanne har en gennemsnitlig pointforskel på 6.6 point:

  • Baskonia: 86.0 gennemsnitspoint for, 86.2 gennemsnitspoint imod
  • Lyon-Villeurbanne: 85.3 gennemsnitspoint for, 78.7 gennemsnitspoint imod

Baskonia vs Lyon-Villeurbanne H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Baskonia og Lyon-Villeurbanne:

Dato Resultater
2023-11-17 Lyon-Villeurbanne 81 – 88 Baskonia
2023-04-06 Baskonia 120 – 100 Lyon-Villeurbanne
2022-10-28 Lyon-Villeurbanne 87 – 61 Baskonia
2022-03-10 Lyon-Villeurbanne 69 – 72 Baskonia

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Baskonia vs Lyon-Villeurbanne-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Baskonia vs Lyon-Villeurbanne Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Baskonia og Lyon-Villeurbanne samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Baskonia vs Lyon-Villeurbanne væddemålstips

Vores forudsigelse for Baskonia vs Lyon-Villeurbanne kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Baskonia vs Lyon-Villeurbanne væddemålstips

Vores forudsigelse for Baskonia vs Lyon-Villeurbanne kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Baskonia vs Lyon-Villeurbanne?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Baskonia og Lyon-Villeurbanne sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Baskonia – Lyon-Villeurbanne kampen?