Bayern vs Zalgiris Kaunas

Bayern vs Zalgiris KaunasBayernZalgiris Kaunas

🏀 2024-03-15 – Euroleague

 

Bayern vs Zalgiris Kaunas Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Bayern og Zalgiris Kaunas samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Bayern vs Zalgiris Kaunas væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayern vs Zalgiris Kaunas kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Bayern vs Zalgiris Kaunas væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayern vs Zalgiris Kaunas kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Bayern vs Zalgiris Kaunas?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Bayern og Zalgiris Kaunas sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Bayern vs Zalgiris Kaunas kampprognoser

Kampen mellem Bayern og Zalgiris Kaunas, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-03-15. Hjemmeholdet kommer med 18 sejre ud af de sidste 22 spillede kampe, mens Zalgiris Kaunas har en vinderrate på 0.900 procent fra de sidste 20 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Bayern med 1 sejre på hjemmebane, mens Zalgiris Kaunas har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Bayern en gennemsnitlig pointforskel på 12.4 point, mens Zalgiris Kaunas har en gennemsnitlig pointforskel på 11.8 point:

  • Bayern: 90.0 gennemsnitspoint for, 77.6 gennemsnitspoint imod
  • Zalgiris Kaunas: 84.4 gennemsnitspoint for, 72.6 gennemsnitspoint imod

Bayern vs Zalgiris Kaunas H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Bayern og Zalgiris Kaunas:

Dato Resultater
2023-11-17 Zalgiris Kaunas 74 – 73 Bayern
2023-04-14 Bayern 80 – 83 Zalgiris Kaunas
2022-12-23 Zalgiris Kaunas 75 – 67 Bayern
2022-01-11 Bayern 74 – 65 Zalgiris Kaunas

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Bayern vs Zalgiris Kaunas-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bayern – Zalgiris Kaunas kampen?