Bears Academy vs Holbaek-Stenhus

Bears Academy vs Holbaek-StenhusBears AcademyHolbaek-Stenhus

🏀 2024-04-28 – Basketligaen

 

Bears Academy vs Holbaek-Stenhus Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Bears Academy og Holbaek-Stenhus samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Bears Academy vs Holbaek-Stenhus væddemålstips

Vores forudsigelse for Bears Academy vs Holbaek-Stenhus kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-04-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Bears Academy vs Holbaek-Stenhus væddemålstips

Vores forudsigelse for Bears Academy vs Holbaek-Stenhus kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-04-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Bears Academy vs Holbaek-Stenhus?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Bears Academy og Holbaek-Stenhus sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Bears Academy vs Holbaek-Stenhus kampprognoser

Kampen mellem Bears Academy og Holbaek-Stenhus, der spilles i Basketligaen, starter kl. 12:00 GMT-tid den 2024-04-28. Hjemmeholdet kommer med 5 sejre ud af de sidste 20 spillede kampe, mens Holbaek-Stenhus har en vinderrate på procent fra de sidste spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Bears Academy med 0 sejre på hjemmebane, mens Holbaek-Stenhus har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Bears Academy en gennemsnitlig pointforskel på -10.2 point, mens Holbaek-Stenhus har en gennemsnitlig pointforskel på point:

  • Bears Academy: 74.8 gennemsnitspoint for, 85.0 gennemsnitspoint imod
  • Holbaek-Stenhus: gennemsnitspoint for, gennemsnitspoint imod

Bears Academy vs Holbaek-Stenhus H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Bears Academy og Holbaek-Stenhus:

Dato Resultater
2024-03-22 Holbaek-Stenhus 71 – 109 Bears Academy
2024-02-09 Holbaek-Stenhus 76 – 104 Bears Academy
n/a n/a
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Bears Academy vs Holbaek-Stenhus-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bears Academy – Holbaek-Stenhus kampen?