Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg

Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-EsbjergBjerringbro/SilkeborgRibe-Esbjerg

🤾 2024-04-10 – Herre Håndbold Ligaen

 

Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg Forudsigelser

Vi kan hurtigt se på hold mod hold resultaterne for Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg-kampen og beregne sandsynligheden kampvinderen for denne håndboldkamp.

Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg væddemålstips

Formdata og hold mod hold statistikker er grundlaget for vores forudsigelse for Bjerringbro/Silkeborg - Ribe-Esbjerg-kampen, som spilles i Herre Håndbold Ligaen den 2024-04-10. For at se vores 1X2-væddemålstips, skal du klikke på knappen Åbenbar forudsigelse.

Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg væddemålstips

Formdata og hold mod hold statistikker er grundlaget for vores forudsigelse for Bjerringbro/Silkeborg - Ribe-Esbjerg-kampen, som spilles i Herre Håndbold Ligaen den 2024-04-10. For at se vores 1X2-væddemålstips, skal du klikke på knappen Åbenbar forudsigelse.

Før du satser på kampvinderen, anbefaler vi, at du gennemgår mere detaljerede statistikker. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af HandballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvilken bookmaker skal du bruge til at spille på Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg?

Nedenfor er nogle anbefalede hjemmesider, der giver dig mulighed for at placere matchvinder-væddemål på Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg, såvel som andre væddemålsmarkeder såsom over/under, ulige/lige, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Disse operatører anbefales baseret på brancheerfaring og brugeranmeldelser. Disse bookmakere tilbyder også bonusser til nye kunder og er gode til væddemål på fodbold, håndbold og andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg kampprognoser

Herre Håndbold Ligaen’s Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg kamp begynder kl. 12:00 GMT den 2024-04-10. Holdet fra Bjerringbro/Silkeborg har 0 sejre ud af de 1 sidste kampe, mens udeholdet har vundet 0 kampe i de sidste 1 kampe.

Bjerringbro/Silkeborg har 30.0 gennemsnitspoint pr. kamp og 32.0 gennemsnitspoint imod. Ribe-Esbjerg på den anden side kommer med 26.0 gennemsnitspoint pr. kamp og 38.0 gennemsnitspoint imod:

  • Bjerringbro/Silkeborg: 1 kampe spillet med 0 sejre, 1 tab, 0 uafgjorte i den nationale liga
  • Ribe-Esbjerg: 1 kampe spillet med 0 sejre, 1 tab, uafgjorte i den nationale liga

Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg H2H resultater

De sidste 4 hold mod hold håndboldkampe mellem Bjerringbro/Silkeborg og Ribe-Esbjerg havde følgende resultater:

Data Resultater
2024-02-06 Ribe-Esbjerg 26 – 32 Bjerringbro/Silkeborg
2023-10-03 Bjerringbro/Silkeborg 35 – 33 Ribe-Esbjerg
2023-02-19 Bjerringbro/Silkeborg 29 – 21 Ribe-Esbjerg
2023-02-09 Bjerringbro/Silkeborg 31 – 30 Ribe-Esbjerg

Hold mod hold data for Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg er bedre præsenteret på HandballStats247, hvor forskellige andre kamp- og ligaresultater tilbydes.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bjerringbro/Silkeborg vs Ribe-Esbjerg kampen?