Borussia Dortmund vs Real Madrid

Borussia Dortmund vs Real MadridBorussia DortmundReal Madrid

⚽ 2024-06-01 – UEFA Champions League

 

Borussia Dortmund vs Real Madrid Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Borussia Dortmund vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Borussia Dortmund vs Real Madrid kampen spillet i UEFA Champions League den 2024-06-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Borussia Dortmund vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Borussia Dortmund vs Real Madrid kampen spillet i UEFA Champions League den 2024-06-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Borussia Dortmund vs Real Madrid?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Borussia Dortmund vs Real Madrid, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Borussia Dortmund vs Real Madrid kampprognoser

Kampen mellem Borussia Dortmund og Real Madrid spilles den 2024-06-01. Dette UEFA Champions League møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner E. Terzić der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Real Madrid har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Borussia Dortmund vs Real Madrid, tog Borussia Dortmund 0 sejre hjemme, mens Real Madrid har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Borussia Dortmund: n/a
  • for Real Madrid: n/a

Borussia Dortmund vs Real Madrid H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Borussia Dortmund og Real Madrid:

Dato Resultater
2017-12-06 Real Madrid 3 – 2 Borussia Dortmund
2017-09-26 Borussia Dortmund 1 – 3 Real Madrid
2016-12-07 Real Madrid 2 – 2 Borussia Dortmund
2016-09-27 Borussia Dortmund 2 – 2 Real Madrid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Borussia Dortmund vs Real Madrid H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Borussia Dortmund vs Real Madrid kampen?