Boston Celtics vs Dallas Mavericks

Boston Celtics vs Dallas MavericksBoston CelticsDallas Mavericks

🏀 2024-03-02 – NBA

 

Boston Celtics vs Dallas Mavericks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Boston Celtics og Dallas Mavericks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Boston Celtics vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-03-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Boston Celtics vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-03-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Boston Celtics vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Boston Celtics og Dallas Mavericks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Boston Celtics vs Dallas Mavericks kampprognoser

Kampen mellem Boston Celtics og Dallas Mavericks, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2024-03-02. Hjemmeholdet kommer med 46 sejre ud af de sidste 58 spillede kampe, mens Dallas Mavericks har en vinderrate på 0.576 procent fra de sidste 59 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Boston Celtics med 1 sejre på hjemmebane, mens Dallas Mavericks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Boston Celtics en gennemsnitlig pointforskel på 10.5 point, mens Dallas Mavericks har en gennemsnitlig pointforskel på 1.3 point:

  • Boston Celtics: 120.7 gennemsnitspoint for, 110.2 gennemsnitspoint imod
  • Dallas Mavericks: 118.9 gennemsnitspoint for, 117.6 gennemsnitspoint imod

Boston Celtics vs Dallas Mavericks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Boston Celtics og Dallas Mavericks:

Dato Resultater
2024-01-23 Dallas Mavericks 110 – 119 Boston Celtics
2023-01-06 Dallas Mavericks 95 – 124 Boston Celtics
2022-11-24 Boston Celtics 125 – 112 Dallas Mavericks
2022-03-13 Boston Celtics 92 – 95 Dallas Mavericks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Boston Celtics vs Dallas Mavericks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Boston Celtics – Dallas Mavericks kampen?