Brentford vs Fulham

Brentford vs FulhamBrentfordFulham

⚽ 2024-05-04 – Premier League

 

Brentford vs Fulham Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Brentford vs Fulham væddemålstips

Vores forudsigelse for Brentford vs Fulham kampen spillet i Premier League den 2024-05-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Brentford vs Fulham væddemålstips

Vores forudsigelse for Brentford vs Fulham kampen spillet i Premier League den 2024-05-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Brentford vs Fulham?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Brentford vs Fulham, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Brentford vs Fulham kampprognoser

Kampen mellem Brentford og Fulham spilles den 2024-05-04. Dette Premier League møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner T. Frank der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Fulham har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Brentford vs Fulham, tog Brentford 2 sejre hjemme, mens Fulham har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Brentford: n/a
  • for Fulham: n/a

Brentford vs Fulham H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Brentford og Fulham:

Dato Resultater
2023-08-19 Fulham 0 – 3 Brentford
2023-03-06 Brentford 3 – 2 Fulham
2022-08-20 Fulham 3 – 2 Brentford
2020-10-01 Brentford 3 – 0 Fulham

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Brentford vs Fulham H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Brentford vs Fulham kampen?