Brøndby vs Midtjylland

Brøndby vs MidtjyllandBrøndbyMidtjylland

⚽ 2024-04-21 – Superliga

 

Brøndby vs Midtjylland Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Brøndby vs Midtjylland væddemålstips

Vores forudsigelse for Brøndby vs Midtjylland kampen spillet i Superliga den 2024-04-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Brøndby vs Midtjylland væddemålstips

Vores forudsigelse for Brøndby vs Midtjylland kampen spillet i Superliga den 2024-04-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Brøndby vs Midtjylland?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Brøndby vs Midtjylland, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Brøndby vs Midtjylland kampprognoser

Kampen mellem Brøndby og Midtjylland spilles den 2024-04-21. Dette Superliga møde starter kl. 16:00 GMT. Holdet ledes af træner J. Sørensen der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Midtjylland har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Brøndby vs Midtjylland, tog Brøndby 1 sejre hjemme, mens Midtjylland har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Brøndby: n/a
  • for Midtjylland: n/a

Brøndby vs Midtjylland H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Brøndby og Midtjylland:

Dato Resultater
2024-02-18 Brøndby 1 – 0 Midtjylland
2023-08-20 Midtjylland 0 – 1 Brøndby
2023-02-27 Midtjylland 0 – 1 Brøndby
2022-08-29 Brøndby 0 – 2 Midtjylland

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Brøndby vs Midtjylland H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Brøndby vs Midtjylland kampen?