Cagliari vs Lecce

Cagliari vs LecceCagliariLecce

⚽ 2024-05-05 – Serie A

 

Cagliari vs Lecce Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Cagliari vs Lecce væddemålstips

Vores forudsigelse for Cagliari vs Lecce kampen spillet i Serie A den 2024-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Cagliari vs Lecce væddemålstips

Vores forudsigelse for Cagliari vs Lecce kampen spillet i Serie A den 2024-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Cagliari vs Lecce?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Cagliari vs Lecce, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Cagliari vs Lecce kampprognoser

Kampen mellem Cagliari og Lecce spilles den 2024-05-05. Dette Serie A møde starter kl. 10:30 GMT. Holdet ledes af træner C. Ranieri der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Lecce har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Cagliari vs Lecce, tog Cagliari 0 sejre hjemme, mens Lecce har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Cagliari: n/a
  • for Lecce: n/a

Cagliari vs Lecce H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Cagliari og Lecce:

Dato Resultater
2024-01-06 Lecce 1 – 1 Cagliari
2020-07-12 Cagliari 0 – 0 Lecce
2019-11-25 Lecce 2 – 2 Cagliari
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Cagliari vs Lecce H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Cagliari vs Lecce kampen?