Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves

Chicago Bulls vs Minnesota TimberwolvesChicago BullsMinnesota Timberwolves

🏀 2024-02-07 – NBA

 

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves kampprognoser

Kampen mellem Chicago Bulls og Minnesota Timberwolves, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2024-02-07. Hjemmeholdet kommer med 23 sejre ud af de sidste 50 spillede kampe, mens Minnesota Timberwolves har en vinderrate på 0.7 procent fra de sidste 50 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Chicago Bulls med 1 sejre på hjemmebane, mens Minnesota Timberwolves har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Chicago Bulls en gennemsnitlig pointforskel på -1.5 point, mens Minnesota Timberwolves har en gennemsnitlig pointforskel på 6.2 point:

  • Chicago Bulls: 111.1 gennemsnitspoint for, 112.6 gennemsnitspoint imod
  • Minnesota Timberwolves: 112.9 gennemsnitspoint for, 106.7 gennemsnitspoint imod

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Chicago Bulls og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultater
2023-10-20 Chicago Bulls 105 – 114 Minnesota Timberwolves
2023-03-18 Chicago Bulls 139 – 131 Minnesota Timberwolves
2022-12-19 Minnesota Timberwolves 150 – 126 Chicago Bulls
2022-04-11 Minnesota Timberwolves 120 – 124 Chicago Bulls

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Chicago Bulls og Minnesota Timberwolves samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-02-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-02-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Chicago Bulls og Minnesota Timberwolves sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Chicago Bulls – Minnesota Timberwolves kampen?