Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets

Cleveland Cavaliers vs Charlotte HornetsCleveland CavaliersCharlotte Hornets

🏀 2024-03-26 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Cleveland Cavaliers og Charlotte Hornets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Cleveland Cavaliers og Charlotte Hornets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets kampprognoser

Kampen mellem Cleveland Cavaliers og Charlotte Hornets, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2024-03-26. Hjemmeholdet kommer med 43 sejre ud af de sidste 71 spillede kampe, mens Charlotte Hornets har en vinderrate på 0.243 procent fra de sidste 70 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Cleveland Cavaliers med 0 sejre på hjemmebane, mens Charlotte Hornets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Cleveland Cavaliers en gennemsnitlig pointforskel på 3.1 point, mens Charlotte Hornets har en gennemsnitlig pointforskel på -10.5 point:

  • Cleveland Cavaliers: 112.6 gennemsnitspoint for, 109.5 gennemsnitspoint imod
  • Charlotte Hornets: 106.4 gennemsnitspoint for, 116.9 gennemsnitspoint imod

Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Cleveland Cavaliers og Charlotte Hornets:

Dato Resultater
2023-04-09 Cleveland Cavaliers 95 – 106 Charlotte Hornets
2023-03-14 Charlotte Hornets 104 – 120 Cleveland Cavaliers
2023-03-12 Charlotte Hornets 108 – 114 Cleveland Cavaliers
2022-11-19 Cleveland Cavaliers – Charlotte Hornets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Cleveland Cavaliers – Charlotte Hornets kampen?