Cleveland Cavaliers vs Miami Heat

Cleveland Cavaliers vs Miami HeatCleveland CavaliersMiami Heat

🏀 2024-03-21 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Miami Heat Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Cleveland Cavaliers og Miami Heat samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Cleveland Cavaliers vs Miami Heat væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Miami Heat kampen, som spilles i NBA den 2024-03-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Cleveland Cavaliers vs Miami Heat væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Miami Heat kampen, som spilles i NBA den 2024-03-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Cleveland Cavaliers vs Miami Heat?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Cleveland Cavaliers og Miami Heat sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Cleveland Cavaliers vs Miami Heat kampprognoser

Kampen mellem Cleveland Cavaliers og Miami Heat, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2024-03-21. Hjemmeholdet kommer med 43 sejre ud af de sidste 68 spillede kampe, mens Miami Heat har en vinderrate på 0.544 procent fra de sidste 68 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Cleveland Cavaliers med 0 sejre på hjemmebane, mens Miami Heat har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Cleveland Cavaliers en gennemsnitlig pointforskel på 4 point, mens Miami Heat har en gennemsnitlig pointforskel på 0.5 point:

  • Cleveland Cavaliers: 113.5 gennemsnitspoint for, 109.5 gennemsnitspoint imod
  • Miami Heat: 109.8 gennemsnitspoint for, 109.3 gennemsnitspoint imod

Cleveland Cavaliers vs Miami Heat H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Cleveland Cavaliers og Miami Heat:

Dato Resultater
2023-12-09 Miami Heat 99 – 111 Cleveland Cavaliers
2023-11-23 Cleveland Cavaliers 96 – 129 Miami Heat
2023-03-11 Miami Heat 119 – 115 Cleveland Cavaliers
2023-03-09 Miami Heat 100 – 104 Cleveland Cavaliers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Cleveland Cavaliers vs Miami Heat-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Cleveland Cavaliers – Miami Heat kampen?