Cleveland Cavaliers vs New York Knicks

Cleveland Cavaliers vs New York KnicksCleveland CavaliersNew York Knicks

🏀 2024-03-04 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs New York Knicks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Cleveland Cavaliers og New York Knicks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Cleveland Cavaliers vs New York Knicks væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs New York Knicks kampen, som spilles i NBA den 2024-03-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Cleveland Cavaliers vs New York Knicks væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs New York Knicks kampen, som spilles i NBA den 2024-03-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Cleveland Cavaliers vs New York Knicks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Cleveland Cavaliers og New York Knicks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Cleveland Cavaliers vs New York Knicks kampprognoser

Kampen mellem Cleveland Cavaliers og New York Knicks, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-03-04. Hjemmeholdet kommer med 39 sejre ud af de sidste 59 spillede kampe, mens New York Knicks har en vinderrate på 0.583 procent fra de sidste 60 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Cleveland Cavaliers med 0 sejre på hjemmebane, mens New York Knicks har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Cleveland Cavaliers en gennemsnitlig pointforskel på 5 point, mens New York Knicks har en gennemsnitlig pointforskel på 3.7 point:

  • Cleveland Cavaliers: 114.6 gennemsnitspoint for, 109.6 gennemsnitspoint imod
  • New York Knicks: 113.6 gennemsnitspoint for, 109.9 gennemsnitspoint imod

Cleveland Cavaliers vs New York Knicks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Cleveland Cavaliers og New York Knicks:

Dato Resultater
2023-11-02 New York Knicks 89 – 95 Cleveland Cavaliers
2023-11-01 Cleveland Cavaliers 91 – 109 New York Knicks
2023-04-27 Cleveland Cavaliers 95 – 106 New York Knicks
2023-04-23 New York Knicks 102 – 93 Cleveland Cavaliers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Cleveland Cavaliers vs New York Knicks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Cleveland Cavaliers – New York Knicks kampen?