Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic

Cleveland Cavaliers vs Orlando MagicCleveland CavaliersOrlando Magic

🏀 2024-04-20 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Cleveland Cavaliers og Orlando Magic samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2024-04-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2024-04-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Cleveland Cavaliers og Orlando Magic sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic kampprognoser

Kampen mellem Cleveland Cavaliers og Orlando Magic, der spilles i NBA, starter kl. 05:00 GMT-tid den 2024-04-20. Hjemmeholdet kommer med 48 sejre ud af de sidste 82 spillede kampe, mens Orlando Magic har en vinderrate på 0.573 procent fra de sidste 82 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Cleveland Cavaliers med 1 sejre på hjemmebane, mens Orlando Magic har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Cleveland Cavaliers en gennemsnitlig pointforskel på 2.4 point, mens Orlando Magic har en gennemsnitlig pointforskel på 2 point:

  • Cleveland Cavaliers: 112.6 gennemsnitspoint for, 110.2 gennemsnitspoint imod
  • Orlando Magic: 110.5 gennemsnitspoint for, 108.5 gennemsnitspoint imod

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Cleveland Cavaliers og Orlando Magic:

Dato Resultater
2024-02-23 Cleveland Cavaliers 109 – 116 Orlando Magic
2024-01-23 Orlando Magic 99 – 126 Cleveland Cavaliers
2023-12-12 Orlando Magic 104 – 94 Cleveland Cavaliers
2023-12-07 Cleveland Cavaliers 121 – 111 Orlando Magic

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Cleveland Cavaliers – Orlando Magic kampen?