Dallas Mavericks vs Washington Wizards

Dallas Mavericks vs Washington WizardsDallas MavericksWashington Wizards

🏀 2024-02-13 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Washington Wizards kampprognoser

Kampen mellem Dallas Mavericks og Washington Wizards, der spilles i NBA, starter kl. 02:30 GMT-tid den 2024-02-13. Hjemmeholdet kommer med 30 sejre ud af de sidste 53 spillede kampe, mens Washington Wizards har en vinderrate på 0.173 procent fra de sidste 52 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Dallas Mavericks med 0 sejre på hjemmebane, mens Washington Wizards har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Dallas Mavericks en gennemsnitlig pointforskel på 0.9 point, mens Washington Wizards har en gennemsnitlig pointforskel på -9.1 point:

  • Dallas Mavericks: 118.8 gennemsnitspoint for, 117.9 gennemsnitspoint imod
  • Washington Wizards: 114.8 gennemsnitspoint for, 123.9 gennemsnitspoint imod

Dallas Mavericks vs Washington Wizards H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Dallas Mavericks og Washington Wizards:

Dato Resultater
2023-11-16 Washington Wizards 117 – 130 Dallas Mavericks
2023-01-25 Dallas Mavericks 126 – 127 Washington Wizards
2022-11-11 Washington Wizards 113 – 105 Dallas Mavericks
2022-04-02 Washington Wizards 135 – 103 Dallas Mavericks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Dallas Mavericks vs Washington Wizards-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Dallas Mavericks vs Washington Wizards Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Dallas Mavericks og Washington Wizards samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Dallas Mavericks vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Dallas Mavericks vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2024-02-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Dallas Mavericks vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Dallas Mavericks vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2024-02-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Dallas Mavericks vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Dallas Mavericks og Washington Wizards sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Dallas Mavericks – Washington Wizards kampen?