Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves

Denver Nuggets vs Minnesota TimberwolvesDenver NuggetsMinnesota Timberwolves

🏀 2024-05-19 – NBA

 

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-05-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-05-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves kampprognoser

Kampen mellem Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves, der spilles i NBA, starter kl. 05:00 GMT-tid den 2024-05-19. Hjemmeholdet kommer med 57 sejre ud af de sidste 82 spillede kampe, mens Minnesota Timberwolves har en vinderrate på 0.683 procent fra de sidste 82 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Denver Nuggets med 1 sejre på hjemmebane, mens Minnesota Timberwolves har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Denver Nuggets en gennemsnitlig pointforskel på 5.3 point, mens Minnesota Timberwolves har en gennemsnitlig pointforskel på 6.5 point:

  • Denver Nuggets: 114.9 gennemsnitspoint for, 109.6 gennemsnitspoint imod
  • Minnesota Timberwolves: 113 gennemsnitspoint for, 106.5 gennemsnitspoint imod

Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultater
2024-05-17 Minnesota Timberwolves 115 – 70 Denver Nuggets
2024-05-15 Denver Nuggets 112 – 97 Minnesota Timberwolves
2024-05-13 Minnesota Timberwolves 107 – 115 Denver Nuggets
2024-05-11 Minnesota Timberwolves 90 – 117 Denver Nuggets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Denver Nuggets – Minnesota Timberwolves kampen?