Denver Nuggets vs Sacramento Kings

Denver Nuggets vs Sacramento KingsDenver NuggetsSacramento Kings

🏀 2024-02-29 – NBA

 

Denver Nuggets vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Denver Nuggets og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Denver Nuggets vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-02-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Denver Nuggets vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-02-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Denver Nuggets vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Denver Nuggets og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Denver Nuggets vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem Denver Nuggets og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2024-02-29. Hjemmeholdet kommer med 39 sejre ud af de sidste 58 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.579 procent fra de sidste 57 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Denver Nuggets med 1 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Denver Nuggets en gennemsnitlig pointforskel på 3.8 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 0.6 point:

  • Denver Nuggets: 114.5 gennemsnitspoint for, 110.7 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 118.5 gennemsnitspoint for, 117.9 gennemsnitspoint imod

Denver Nuggets vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Denver Nuggets og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2024-02-15 Denver Nuggets 98 – 102 Sacramento Kings
2024-02-10 Sacramento Kings 135 – 106 Denver Nuggets
2023-12-03 Sacramento Kings 123 – 117 Denver Nuggets
2023-04-09 Denver Nuggets 109 – 95 Sacramento Kings

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Denver Nuggets vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Denver Nuggets – Sacramento Kings kampen?