Detroit Pistons vs Brooklyn Nets

Detroit Pistons vs Brooklyn NetsDetroit PistonsBrooklyn Nets

🏀 2024-03-08 – NBA

 

Detroit Pistons vs Brooklyn Nets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Detroit Pistons og Brooklyn Nets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Detroit Pistons vs Brooklyn Nets væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Brooklyn Nets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Detroit Pistons vs Brooklyn Nets væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Brooklyn Nets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Detroit Pistons vs Brooklyn Nets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Detroit Pistons og Brooklyn Nets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Detroit Pistons vs Brooklyn Nets kampprognoser

Kampen mellem Detroit Pistons og Brooklyn Nets, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-03-08. Hjemmeholdet kommer med 9 sejre ud af de sidste 61 spillede kampe, mens Brooklyn Nets har en vinderrate på 0.403 procent fra de sidste 62 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Detroit Pistons med 0 sejre på hjemmebane, mens Brooklyn Nets har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Detroit Pistons en gennemsnitlig pointforskel på -8.9 point, mens Brooklyn Nets har en gennemsnitlig pointforskel på -2.1 point:

  • Detroit Pistons: 112.1 gennemsnitspoint for, 121 gennemsnitspoint imod
  • Brooklyn Nets: 112 gennemsnitspoint for, 114.1 gennemsnitspoint imod

Detroit Pistons vs Brooklyn Nets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Detroit Pistons og Brooklyn Nets:

Dato Resultater
2023-12-27 Detroit Pistons 112 – 118 Brooklyn Nets
2023-12-24 Brooklyn Nets 126 – 115 Detroit Pistons
2023-04-06 Detroit Pistons 108 – 123 Brooklyn Nets
2023-01-27 Brooklyn Nets 122 – 130 Detroit Pistons

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Detroit Pistons vs Brooklyn Nets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Detroit Pistons – Brooklyn Nets kampen?