Detroit Pistons vs Charlotte Hornets

Detroit Pistons vs Charlotte HornetsDetroit PistonsCharlotte Hornets

🏀 2024-03-12 – NBA

 

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Detroit Pistons og Charlotte Hornets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Detroit Pistons vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Detroit Pistons og Charlotte Hornets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets kampprognoser

Kampen mellem Detroit Pistons og Charlotte Hornets, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2024-03-12. Hjemmeholdet kommer med 10 sejre ud af de sidste 63 spillede kampe, mens Charlotte Hornets har en vinderrate på 0.25 procent fra de sidste 64 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Detroit Pistons med 1 sejre på hjemmebane, mens Charlotte Hornets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Detroit Pistons en gennemsnitlig pointforskel på -8.8 point, mens Charlotte Hornets har en gennemsnitlig pointforskel på -10.1 point:

  • Detroit Pistons: 112.3 gennemsnitspoint for, 121.1 gennemsnitspoint imod
  • Charlotte Hornets: 107.2 gennemsnitspoint for, 117.3 gennemsnitspoint imod

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Detroit Pistons og Charlotte Hornets:

Dato Resultater
2024-01-25 Detroit Pistons 113 – 106 Charlotte Hornets
2023-10-28 Charlotte Hornets 99 – 111 Detroit Pistons
2023-03-10 Detroit Pistons 103 – 113 Charlotte Hornets
2023-02-28 Charlotte Hornets 117 – 106 Detroit Pistons

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Detroit Pistons vs Charlotte Hornets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Detroit Pistons – Charlotte Hornets kampen?