Detroit Pistons vs Toronto Raptors

Detroit Pistons vs Toronto RaptorsDetroit PistonsToronto Raptors

🏀 2024-03-14 – NBA

 

Detroit Pistons vs Toronto Raptors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Detroit Pistons og Toronto Raptors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Detroit Pistons vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2024-03-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Detroit Pistons vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2024-03-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Detroit Pistons vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Detroit Pistons og Toronto Raptors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Detroit Pistons vs Toronto Raptors kampprognoser

Kampen mellem Detroit Pistons og Toronto Raptors, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2024-03-14. Hjemmeholdet kommer med 11 sejre ud af de sidste 64 spillede kampe, mens Toronto Raptors har en vinderrate på 0.354 procent fra de sidste 65 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Detroit Pistons med 2 sejre på hjemmebane, mens Toronto Raptors har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Detroit Pistons en gennemsnitlig pointforskel på -8.4 point, mens Toronto Raptors har en gennemsnitlig pointforskel på -4.1 point:

  • Detroit Pistons: 112.4 gennemsnitspoint for, 120.8 gennemsnitspoint imod
  • Toronto Raptors: 114.2 gennemsnitspoint for, 118.3 gennemsnitspoint imod

Detroit Pistons vs Toronto Raptors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Detroit Pistons og Toronto Raptors:

Dato Resultater
2023-12-30 Detroit Pistons 129 – 127 Toronto Raptors
2023-11-19 Toronto Raptors 142 – 113 Detroit Pistons
2023-07-12 Detroit Pistons 94 – 90 Toronto Raptors
2023-03-24 Toronto Raptors 118 – 97 Detroit Pistons

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Detroit Pistons vs Toronto Raptors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Detroit Pistons – Toronto Raptors kampen?