Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim

Eintracht Frankfurt vs HoffenheimEintracht FrankfurtHoffenheim

⚽ 2024-03-10 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim væddemålstips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim kampen spillet i Bundesliga den 2024-03-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim væddemålstips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim kampen spillet i Bundesliga den 2024-03-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim kampprognoser

Kampen mellem Eintracht Frankfurt og Hoffenheim spilles den 2024-03-10. Dette Bundesliga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner D. Toppmöller der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Hoffenheim har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim, tog Eintracht Frankfurt 1 sejre hjemme, mens Hoffenheim har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Eintracht Frankfurt: n/a
  • for Hoffenheim: n/a

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Eintracht Frankfurt og Hoffenheim:

Dato Resultater
2023-10-21 Hoffenheim 1 – 3 Eintracht Frankfurt
2023-05-06 Hoffenheim 3 – 1 Eintracht Frankfurt
2022-11-09 Eintracht Frankfurt 4 – 2 Hoffenheim
2022-04-23 Eintracht Frankfurt 2 – 2 Hoffenheim

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim kampen?