FC Copenhagen vs Randers

FC Copenhagen vs RandersFC CopenhagenRanders

⚽ 2024-05-31 – Superliga

 

FC Copenhagen vs Randers Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

FC Copenhagen vs Randers væddemålstips

Vores forudsigelse for FC Copenhagen vs Randers kampen spillet i Superliga den 2024-05-31 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

FC Copenhagen vs Randers væddemålstips

Vores forudsigelse for FC Copenhagen vs Randers kampen spillet i Superliga den 2024-05-31 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på FC Copenhagen vs Randers?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på FC Copenhagen vs Randers, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

FC Copenhagen vs Randers kampprognoser

Kampen mellem FC Copenhagen og Randers spilles den 2024-05-31. Dette Superliga møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner J. Neestrup der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Randers har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem FC Copenhagen vs Randers, tog FC Copenhagen 1 sejre hjemme, mens Randers har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for FC Copenhagen: n/a
  • for Randers: n/a

FC Copenhagen vs Randers H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem FC Copenhagen og Randers:

Dato Resultater
2023-11-05 Randers 2 – 4 FC Copenhagen
2023-08-05 FC Copenhagen 4 – 0 Randers
2023-06-04 FC Copenhagen 1 – 1 Randers
2022-10-29 Randers 0 – 2 FC Copenhagen

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke FC Copenhagen vs Randers H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til FC Copenhagen vs Randers kampen?