Fenerbahce vs Anadolu Efes

Fenerbahce vs Anadolu EfesFenerbahceAnadolu Efes

🏀 2024-04-05 – Euroleague

 

Fenerbahce vs Anadolu Efes Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Fenerbahce og Anadolu Efes samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Fenerbahce vs Anadolu Efes væddemålstips

Vores forudsigelse for Fenerbahce vs Anadolu Efes kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Fenerbahce vs Anadolu Efes væddemålstips

Vores forudsigelse for Fenerbahce vs Anadolu Efes kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Fenerbahce vs Anadolu Efes?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Fenerbahce og Anadolu Efes sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Fenerbahce vs Anadolu Efes kampprognoser

Kampen mellem Fenerbahce og Anadolu Efes, der spilles i Euroleague, starter kl. 17:45 GMT-tid den 2024-04-05. Hjemmeholdet kommer med 21 sejre ud af de sidste 28 spillede kampe, mens Anadolu Efes har en vinderrate på 0.964 procent fra de sidste 28 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Fenerbahce med 1 sejre på hjemmebane, mens Anadolu Efes har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Fenerbahce en gennemsnitlig pointforskel på 11.2 point, mens Anadolu Efes har en gennemsnitlig pointforskel på 13.7 point:

  • Fenerbahce: 87.1 gennemsnitspoint for, 75.9 gennemsnitspoint imod
  • Anadolu Efes: 89.0 gennemsnitspoint for, 75.3 gennemsnitspoint imod

Fenerbahce vs Anadolu Efes H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Fenerbahce og Anadolu Efes:

Dato Resultater
2024-02-18 Anadolu Efes 67 – 80 Fenerbahce
2023-12-28 Anadolu Efes 84 – 89 Fenerbahce
2023-04-06 Fenerbahce 103 – 86 Anadolu Efes
2022-10-28 Anadolu Efes 79 – 88 Fenerbahce

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Fenerbahce vs Anadolu Efes-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Fenerbahce – Anadolu Efes kampen?