Fenerbahce vs Baskonia

Fenerbahce vs BaskoniaFenerbahceBaskonia

🏀 2024-03-01 – Euroleague

 

Fenerbahce vs Baskonia Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Fenerbahce og Baskonia samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Fenerbahce vs Baskonia væddemålstips

Vores forudsigelse for Fenerbahce vs Baskonia kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Fenerbahce vs Baskonia væddemålstips

Vores forudsigelse for Fenerbahce vs Baskonia kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Fenerbahce vs Baskonia?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Fenerbahce og Baskonia sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Fenerbahce vs Baskonia kampprognoser

Kampen mellem Fenerbahce og Baskonia, der spilles i Euroleague, starter kl. 17:45 GMT-tid den 2024-03-01. Hjemmeholdet kommer med 21 sejre ud af de sidste 28 spillede kampe, mens Baskonia har en vinderrate på 0.545 procent fra de sidste 22 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Fenerbahce med 0 sejre på hjemmebane, mens Baskonia har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Fenerbahce en gennemsnitlig pointforskel på 11.2 point, mens Baskonia har en gennemsnitlig pointforskel på -0.4 point:

  • Fenerbahce: 87.1 gennemsnitspoint for, 75.9 gennemsnitspoint imod
  • Baskonia: 85.6 gennemsnitspoint for, 86.0 gennemsnitspoint imod

Fenerbahce vs Baskonia H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Fenerbahce og Baskonia:

Dato Resultater
2023-12-06 Baskonia 80 – 79 Fenerbahce
2023-03-31 Baskonia 92 – 69 Fenerbahce
2022-12-16 Fenerbahce 70 – 76 Baskonia
2022-03-23 Baskonia 77 – 62 Fenerbahce

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Fenerbahce vs Baskonia-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Fenerbahce – Baskonia kampen?