Fiorentina vs Genoa

Fiorentina vs GenoaFiorentinaGenoa

⚽ 2024-04-15 – Serie A

 

Fiorentina vs Genoa Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Fiorentina vs Genoa væddemålstips

Vores forudsigelse for Fiorentina vs Genoa kampen spillet i Serie A den 2024-04-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Fiorentina vs Genoa væddemålstips

Vores forudsigelse for Fiorentina vs Genoa kampen spillet i Serie A den 2024-04-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Fiorentina vs Genoa?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Fiorentina vs Genoa, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Fiorentina vs Genoa kampprognoser

Kampen mellem Fiorentina og Genoa spilles den 2024-04-15. Dette Serie A møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner V. Italiano der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Genoa har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Fiorentina vs Genoa, tog Fiorentina 1 sejre hjemme, mens Genoa har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Fiorentina: n/a
  • for Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);

Fiorentina vs Genoa H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Fiorentina og Genoa:

Dato Resultater
2023-08-19 Genoa 1 – 4 Fiorentina
2022-01-17 Fiorentina 6 – 0 Genoa
2021-09-18 Genoa 1 – 2 Fiorentina
2021-04-03 Genoa 1 – 1 Fiorentina

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Fiorentina vs Genoa H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Fiorentina vs Genoa kampen?