Fulham vs Crystal Palace

Fulham vs Crystal PalaceFulhamCrystal Palace

⚽ 2024-04-27 – Premier League

 

Fulham vs Crystal Palace Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Fulham vs Crystal Palace væddemålstips

Vores forudsigelse for Fulham vs Crystal Palace kampen spillet i Premier League den 2024-04-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Fulham vs Crystal Palace væddemålstips

Vores forudsigelse for Fulham vs Crystal Palace kampen spillet i Premier League den 2024-04-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Fulham vs Crystal Palace?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Fulham vs Crystal Palace, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Fulham vs Crystal Palace kampprognoser

Kampen mellem Fulham og Crystal Palace spilles den 2024-04-27. Dette Premier League møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner Marco Silva der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Crystal Palace har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Fulham vs Crystal Palace, tog Fulham 0 sejre hjemme, mens Crystal Palace har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Fulham: n/a
  • for Crystal Palace: n/a

Fulham vs Crystal Palace H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Fulham og Crystal Palace:

Dato Resultater
2023-09-23 Crystal Palace 0 – 0 Fulham
2023-05-20 Fulham 2 – 2 Crystal Palace
2022-12-26 Crystal Palace 0 – 3 Fulham
2021-02-28 Crystal Palace 0 – 0 Fulham

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Fulham vs Crystal Palace H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Fulham vs Crystal Palace kampen?