Golden State Warriors vs New Orleans Pelicans

Golden State Warriors vs New Orleans PelicansGolden State WarriorsNew Orleans Pelicans

🏀 2024-04-13 – NBA

 

Golden State Warriors vs New Orleans Pelicans Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Golden State Warriors og New Orleans Pelicans samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Golden State Warriors vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2024-04-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Golden State Warriors vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2024-04-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Golden State Warriors vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Golden State Warriors og New Orleans Pelicans sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Golden State Warriors vs New Orleans Pelicans kampprognoser

Kampen mellem Golden State Warriors og New Orleans Pelicans, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2024-04-13. Hjemmeholdet kommer med 44 sejre ud af de sidste 79 spillede kampe, mens New Orleans Pelicans har en vinderrate på 0.595 procent fra de sidste 79 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Golden State Warriors med 1 sejre på hjemmebane, mens New Orleans Pelicans har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Golden State Warriors en gennemsnitlig pointforskel på 2.5 point, mens New Orleans Pelicans har en gennemsnitlig pointforskel på 4.5 point:

  • Golden State Warriors: 118 gennemsnitspoint for, 115.5 gennemsnitspoint imod
  • New Orleans Pelicans: 114.9 gennemsnitspoint for, 110.4 gennemsnitspoint imod

Golden State Warriors vs New Orleans Pelicans H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Golden State Warriors og New Orleans Pelicans:

Dato Resultater
2024-01-11 Golden State Warriors 105 – 141 New Orleans Pelicans
2023-10-31 New Orleans Pelicans 102 – 130 Golden State Warriors
2023-07-10 Golden State Warriors 86 – 94 New Orleans Pelicans
2023-03-29 Golden State Warriors 120 – 109 New Orleans Pelicans

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Golden State Warriors vs New Orleans Pelicans-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Golden State Warriors – New Orleans Pelicans kampen?