Golden State Warriors vs San Antonio Spurs

Golden State Warriors vs San Antonio SpursGolden State WarriorsSan Antonio Spurs

🏀 2024-03-10 – NBA

 

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Golden State Warriors og San Antonio Spurs samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2024-03-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2024-03-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Golden State Warriors vs San Antonio Spurs?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Golden State Warriors og San Antonio Spurs sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs kampprognoser

Kampen mellem Golden State Warriors og San Antonio Spurs, der spilles i NBA, starter kl. 02:30 GMT-tid den 2024-03-10. Hjemmeholdet kommer med 33 sejre ud af de sidste 62 spillede kampe, mens San Antonio Spurs har en vinderrate på 0.206 procent fra de sidste 63 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Golden State Warriors med 2 sejre på hjemmebane, mens San Antonio Spurs har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Golden State Warriors en gennemsnitlig pointforskel på 1.8 point, mens San Antonio Spurs har en gennemsnitlig pointforskel på -8 point:

  • Golden State Warriors: 118.7 gennemsnitspoint for, 116.9 gennemsnitspoint imod
  • San Antonio Spurs: 112.4 gennemsnitspoint for, 120.4 gennemsnitspoint imod

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Golden State Warriors og San Antonio Spurs:

Dato Resultater
2023-11-25 Golden State Warriors 118 – 112 San Antonio Spurs
2023-10-21 Golden State Warriors 117 – 122 San Antonio Spurs
2023-04-01 Golden State Warriors 130 – 115 San Antonio Spurs
2023-01-14 San Antonio Spurs 113 – 144 Golden State Warriors

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Golden State Warriors vs San Antonio Spurs-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Golden State Warriors – San Antonio Spurs kampen?