Golden State Warriors vs Utah Jazz

Golden State Warriors vs Utah JazzGolden State WarriorsUtah Jazz

🏀 2024-04-14 – NBA

 

Golden State Warriors vs Utah Jazz Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Golden State Warriors og Utah Jazz samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Golden State Warriors vs Utah Jazz væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs Utah Jazz kampen, som spilles i NBA den 2024-04-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Golden State Warriors vs Utah Jazz væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs Utah Jazz kampen, som spilles i NBA den 2024-04-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Golden State Warriors vs Utah Jazz?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Golden State Warriors og Utah Jazz sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Golden State Warriors vs Utah Jazz kampprognoser

Kampen mellem Golden State Warriors og Utah Jazz, der spilles i NBA, starter kl. 20:30 GMT-tid den 2024-04-14. Hjemmeholdet kommer med 45 sejre ud af de sidste 81 spillede kampe, mens Utah Jazz har en vinderrate på 0.383 procent fra de sidste 81 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Golden State Warriors med 2 sejre på hjemmebane, mens Utah Jazz har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Golden State Warriors en gennemsnitlig pointforskel på 2.6 point, mens Utah Jazz har en gennemsnitlig pointforskel på -4.8 point:

  • Golden State Warriors: 117.7 gennemsnitspoint for, 115.1 gennemsnitspoint imod
  • Utah Jazz: 115.7 gennemsnitspoint for, 120.5 gennemsnitspoint imod

Golden State Warriors vs Utah Jazz H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Golden State Warriors og Utah Jazz:

Dato Resultater
2024-04-08 Golden State Warriors 118 – 110 Utah Jazz
2024-02-16 Utah Jazz 137 – 140 Golden State Warriors
2024-02-13 Utah Jazz 107 – 129 Golden State Warriors
2022-12-29 Golden State Warriors 112 – 107 Utah Jazz

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Golden State Warriors vs Utah Jazz-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Golden State Warriors – Utah Jazz kampen?