Häcken vs Brommapojkarna

Häcken vs BrommapojkarnaHäckenBrommapojkarna

⚽ 2024-04-15 – Allsvenskan

 

Häcken vs Brommapojkarna Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Häcken vs Brommapojkarna væddemålstips

Vores forudsigelse for Häcken vs Brommapojkarna kampen spillet i Allsvenskan den 2024-04-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Häcken vs Brommapojkarna væddemålstips

Vores forudsigelse for Häcken vs Brommapojkarna kampen spillet i Allsvenskan den 2024-04-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Häcken vs Brommapojkarna?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Häcken vs Brommapojkarna, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Häcken vs Brommapojkarna kampprognoser

Kampen mellem Häcken og Brommapojkarna spilles den 2024-04-15. Dette Allsvenskan møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner P. Johansen der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Brommapojkarna har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Häcken vs Brommapojkarna, tog Häcken 2 sejre hjemme, mens Brommapojkarna har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Häcken: n/a
  • for Brommapojkarna: L. Fritzson(1 goals/match);W. Odefalk(1 goals/match);A. Jakobsen(1 goals/match);

Häcken vs Brommapojkarna H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Häcken og Brommapojkarna:

Dato Resultater
2024-03-02 Häcken 1 – 1 Brommapojkarna
2023-11-12 Brommapojkarna 2 – 1 Häcken
2023-07-15 Häcken 4 – 2 Brommapojkarna
2018-08-26 Häcken 6 – 0 Brommapojkarna

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Häcken vs Brommapojkarna H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Häcken vs Brommapojkarna kampen?