Halmstad vs Mjällby

Halmstad vs MjällbyHalmstadMjällby

⚽ 2024-05-11 – Allsvenskan

 

Halmstad vs Mjällby Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Halmstad vs Mjällby væddemålstips

Vores forudsigelse for Halmstad vs Mjällby kampen spillet i Allsvenskan den 2024-05-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Halmstad vs Mjällby væddemålstips

Vores forudsigelse for Halmstad vs Mjällby kampen spillet i Allsvenskan den 2024-05-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Halmstad vs Mjällby?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Halmstad vs Mjällby, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Halmstad vs Mjällby kampprognoser

Kampen mellem Halmstad og Mjällby spilles den 2024-05-11. Dette Allsvenskan møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner M. Haglund der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Mjällby har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Halmstad vs Mjällby, tog Halmstad 0 sejre hjemme, mens Mjällby har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Halmstad: n/a
  • for Mjällby: n/a

Halmstad vs Mjällby H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Halmstad og Mjällby:

Dato Resultater
2023-10-22 Halmstad 1 – 1 Mjällby
2023-05-27 Mjällby 0 – 2 Halmstad
2021-09-23 Mjällby 0 – 0 Halmstad
2021-05-13 Halmstad 1 – 1 Mjällby

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Halmstad vs Mjällby H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Halmstad vs Mjällby kampen?