Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten

Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-WeilstettenHannover-BurgdorfHBW Balingen-Weilstetten

🤾 2024-03-21 – Bundesliga

 

Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten Forudsigelser

Vi kan hurtigt se på hold mod hold resultaterne for Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten-kampen og beregne sandsynligheden kampvinderen for denne håndboldkamp.

Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten væddemålstips

Formdata og hold mod hold statistikker er grundlaget for vores forudsigelse for Hannover-Burgdorf - HBW Balingen-Weilstetten-kampen, som spilles i Bundesliga den 2024-03-21. For at se vores 1X2-væddemålstips, skal du klikke på knappen Åbenbar forudsigelse.

Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten væddemålstips

Formdata og hold mod hold statistikker er grundlaget for vores forudsigelse for Hannover-Burgdorf - HBW Balingen-Weilstetten-kampen, som spilles i Bundesliga den 2024-03-21. For at se vores 1X2-væddemålstips, skal du klikke på knappen Åbenbar forudsigelse.

Før du satser på kampvinderen, anbefaler vi, at du gennemgår mere detaljerede statistikker. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af HandballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvilken bookmaker skal du bruge til at spille på Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten?

Nedenfor er nogle anbefalede hjemmesider, der giver dig mulighed for at placere matchvinder-væddemål på Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten, såvel som andre væddemålsmarkeder såsom over/under, ulige/lige, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Disse operatører anbefales baseret på brancheerfaring og brugeranmeldelser. Disse bookmakere tilbyder også bonusser til nye kunder og er gode til væddemål på fodbold, håndbold og andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten kampprognoser

Bundesliga’s Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten kamp begynder kl. 18:00 GMT den 2024-03-21. Holdet fra Hannover-Burgdorf har 12 sejre ud af de 20 sidste kampe, mens udeholdet har vundet 4 kampe i de sidste 21 kampe.

Hannover-Burgdorf har 35.8 gennemsnitspoint pr. kamp og 36.1 gennemsnitspoint imod. HBW Balingen-Weilstetten på den anden side kommer med 30.4 gennemsnitspoint pr. kamp og 33.5 gennemsnitspoint imod:

  • Hannover-Burgdorf: 20 kampe spillet med 12 sejre, 8 tab, 4 uafgjorte i den nationale liga
  • HBW Balingen-Weilstetten: 21 kampe spillet med 4 sejre, 17 tab, uafgjorte i den nationale liga

Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten H2H resultater

De sidste 4 hold mod hold håndboldkampe mellem Hannover-Burgdorf og HBW Balingen-Weilstetten havde følgende resultater:

Data Resultater
2023-12-10 HBW Balingen-Weilstetten 25 – 29 Hannover-Burgdorf
2022-05-12 Hannover-Burgdorf 31 – 27 HBW Balingen-Weilstetten
2021-10-09 HBW Balingen-Weilstetten 28 – 26 Hannover-Burgdorf
n/a n/a

Hold mod hold data for Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten er bedre præsenteret på HandballStats247, hvor forskellige andre kamp- og ligaresultater tilbydes.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hannover-Burgdorf vs HBW Balingen-Weilstetten kampen?