HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig

HBW Balingen-Weilstetten vs LeipzigHBW Balingen-WeilstettenLeipzig

🤾 2024-03-28 – Bundesliga

 

HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig Forudsigelser

Vi kan hurtigt se på hold mod hold resultaterne for HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig-kampen og beregne sandsynligheden kampvinderen for denne håndboldkamp.

HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig væddemålstips

Formdata og hold mod hold statistikker er grundlaget for vores forudsigelse for HBW Balingen-Weilstetten - Leipzig-kampen, som spilles i Bundesliga den 2024-03-28. For at se vores 1X2-væddemålstips, skal du klikke på knappen Åbenbar forudsigelse.

HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig væddemålstips

Formdata og hold mod hold statistikker er grundlaget for vores forudsigelse for HBW Balingen-Weilstetten - Leipzig-kampen, som spilles i Bundesliga den 2024-03-28. For at se vores 1X2-væddemålstips, skal du klikke på knappen Åbenbar forudsigelse.

Før du satser på kampvinderen, anbefaler vi, at du gennemgår mere detaljerede statistikker. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af HandballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvilken bookmaker skal du bruge til at spille på HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig?

Nedenfor er nogle anbefalede hjemmesider, der giver dig mulighed for at placere matchvinder-væddemål på HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig, såvel som andre væddemålsmarkeder såsom over/under, ulige/lige, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Disse operatører anbefales baseret på brancheerfaring og brugeranmeldelser. Disse bookmakere tilbyder også bonusser til nye kunder og er gode til væddemål på fodbold, håndbold og andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig kampprognoser

Bundesliga’s HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig kamp begynder kl. 18:00 GMT den 2024-03-28. Holdet fra HBW Balingen-Weilstetten har 4 sejre ud af de 23 sidste kampe, mens udeholdet har vundet 9 kampe i de sidste 21 kampe.

HBW Balingen-Weilstetten har 30.4 gennemsnitspoint pr. kamp og 33.7 gennemsnitspoint imod. Leipzig på den anden side kommer med 33.3 gennemsnitspoint pr. kamp og 33.3 gennemsnitspoint imod:

  • HBW Balingen-Weilstetten: 23 kampe spillet med 4 sejre, 19 tab, 3 uafgjorte i den nationale liga
  • Leipzig: 21 kampe spillet med 9 sejre, 12 tab, uafgjorte i den nationale liga

HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig H2H resultater

De sidste 4 hold mod hold håndboldkampe mellem HBW Balingen-Weilstetten og Leipzig havde følgende resultater:

Data Resultater
2023-10-29 Leipzig 26 – 25 HBW Balingen-Weilstetten
2022-02-09 HBW Balingen-Weilstetten 25 – 29 Leipzig
2021-12-02 Leipzig 31 – 24 HBW Balingen-Weilstetten
n/a n/a

Hold mod hold data for HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig er bedre præsenteret på HandballStats247, hvor forskellige andre kamp- og ligaresultater tilbydes.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til HBW Balingen-Weilstetten vs Leipzig kampen?