Hellas Verona vs Torino

Hellas Verona vs TorinoHellas VeronaTorino

⚽ 2024-05-12 – Serie A

 

Hellas Verona vs Torino Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Hellas Verona vs Torino væddemålstips

Vores forudsigelse for Hellas Verona vs Torino kampen spillet i Serie A den 2024-05-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Hellas Verona vs Torino væddemålstips

Vores forudsigelse for Hellas Verona vs Torino kampen spillet i Serie A den 2024-05-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Hellas Verona vs Torino?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Hellas Verona vs Torino, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hellas Verona vs Torino kampprognoser

Kampen mellem Hellas Verona og Torino spilles den 2024-05-12. Dette Serie A møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner M. Baroni der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Torino har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Hellas Verona vs Torino, tog Hellas Verona 0 sejre hjemme, mens Torino har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Hellas Verona: n/a
  • for Torino: n/a

Hellas Verona vs Torino H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Hellas Verona og Torino:

Dato Resultater
2023-10-02 Torino 0 – 0 Hellas Verona
2023-05-14 Hellas Verona 0 – 1 Torino
2023-01-04 Torino 1 – 1 Hellas Verona
2022-05-14 Hellas Verona 0 – 1 Torino

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Hellas Verona vs Torino H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hellas Verona vs Torino kampen?