Herlev Wolfpack vs Copenhagen

Herlev Wolfpack vs CopenhagenHerlev WolfpackCopenhagen

🏀 2024-01-26 – Basketligaen

 

Herlev Wolfpack vs Copenhagen kampprognoser

Kampen mellem Herlev Wolfpack og Copenhagen, der spilles i Basketligaen, starter kl. 17:30 GMT-tid den 2024-01-26. Hjemmeholdet kommer med 2 sejre ud af de sidste 16 spillede kampe, mens Copenhagen har en vinderrate på 0.412 procent fra de sidste 17 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Herlev Wolfpack med 1 sejre på hjemmebane, mens Copenhagen har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Herlev Wolfpack en gennemsnitlig pointforskel på -19.4 point, mens Copenhagen har en gennemsnitlig pointforskel på 1.0 point:

  • Herlev Wolfpack: 73.0 gennemsnitspoint for, 92.4 gennemsnitspoint imod
  • Copenhagen: 81.1 gennemsnitspoint for, 80.1 gennemsnitspoint imod

Herlev Wolfpack vs Copenhagen H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Herlev Wolfpack og Copenhagen:

Dato Resultater
2023-10-27 Copenhagen 99 – 86 Herlev Wolfpack
2023-01-21 Herlev Wolfpack 97 – 86 Copenhagen
2022-11-18 Copenhagen 84 – 92 Herlev Wolfpack
2022-04-09 Copenhagen 80 – 85 Herlev Wolfpack

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Herlev Wolfpack vs Copenhagen-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Herlev Wolfpack vs Copenhagen Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Herlev Wolfpack og Copenhagen samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Herlev Wolfpack vs Copenhagen væddemålstips

Vores forudsigelse for Herlev Wolfpack vs Copenhagen kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Herlev Wolfpack vs Copenhagen væddemålstips

Vores forudsigelse for Herlev Wolfpack vs Copenhagen kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Herlev Wolfpack vs Copenhagen?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Herlev Wolfpack og Copenhagen sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Herlev Wolfpack – Copenhagen kampen?