Herlev Wolfpack vs Holbaek

Herlev Wolfpack vs HolbaekHerlev WolfpackHolbaek

🏀 2024-02-01 – Basketligaen

 

Herlev Wolfpack vs Holbaek kampprognoser

Kampen mellem Herlev Wolfpack og Holbaek, der spilles i Basketligaen, starter kl. 18:15 GMT-tid den 2024-02-01. Hjemmeholdet kommer med 2 sejre ud af de sidste 17 spillede kampe, mens Holbaek har en vinderrate på 0.176 procent fra de sidste 17 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Herlev Wolfpack med 1 sejre på hjemmebane, mens Holbaek har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Herlev Wolfpack en gennemsnitlig pointforskel på -19.5 point, mens Holbaek har en gennemsnitlig pointforskel på -21.5 point:

  • Herlev Wolfpack: 72.9 gennemsnitspoint for, 92.4 gennemsnitspoint imod
  • Holbaek: 68.6 gennemsnitspoint for, 90.1 gennemsnitspoint imod

Herlev Wolfpack vs Holbaek H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Herlev Wolfpack og Holbaek:

Dato Resultater
2023-11-02 Holbaek 61 – 73 Herlev Wolfpack
2022-12-14 Holbaek 61 – 89 Herlev Wolfpack
2022-09-28 Herlev Wolfpack 98 – 71 Holbaek
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Herlev Wolfpack vs Holbaek-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Herlev Wolfpack vs Holbaek Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Herlev Wolfpack og Holbaek samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Herlev Wolfpack vs Holbaek væddemålstips

Vores forudsigelse for Herlev Wolfpack vs Holbaek kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-02-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Herlev Wolfpack vs Holbaek væddemålstips

Vores forudsigelse for Herlev Wolfpack vs Holbaek kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-02-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Herlev Wolfpack vs Holbaek?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Herlev Wolfpack og Holbaek sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Herlev Wolfpack – Holbaek kampen?