Hoffenheim vs Koln

Hoffenheim vs KolnHoffenheimKoln

⚽ 2024-02-11 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs Koln Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Hoffenheim vs Koln væddemålstips

Vores forudsigelse for Hoffenheim vs Koln kampen spillet i Bundesliga den 2024-02-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Hoffenheim vs Koln væddemålstips

Vores forudsigelse for Hoffenheim vs Koln kampen spillet i Bundesliga den 2024-02-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Hoffenheim vs Koln?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Hoffenheim vs Koln, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hoffenheim vs Koln kampprognoser

Kampen mellem Hoffenheim og Koln spilles den 2024-02-11. Dette Bundesliga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner P. Matarazzo der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Koln har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Hoffenheim vs Koln, tog Hoffenheim 0 sejre hjemme, mens Koln har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Hoffenheim: n/a
  • for Koln: n/a

Hoffenheim vs Koln H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Hoffenheim og Koln:

Dato Resultater
2023-09-16 Koln 1 – 3 Hoffenheim
2023-04-22 Hoffenheim 1 – 3 Koln
2022-10-30 Koln 1 – 1 Hoffenheim
2022-03-06 Koln 0 – 1 Hoffenheim

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Hoffenheim vs Koln H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hoffenheim vs Koln kampen?