Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder

Houston Rockets vs Oklahoma City ThunderHouston RocketsOklahoma City Thunder

🏀 2024-02-26 – NBA

 

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Houston Rockets og Oklahoma City Thunder samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder væddemålstips

Vores forudsigelse for Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder kampen, som spilles i NBA den 2024-02-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder væddemålstips

Vores forudsigelse for Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder kampen, som spilles i NBA den 2024-02-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Houston Rockets og Oklahoma City Thunder sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder kampprognoser

Kampen mellem Houston Rockets og Oklahoma City Thunder, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-02-26. Hjemmeholdet kommer med 25 sejre ud af de sidste 56 spillede kampe, mens Oklahoma City Thunder har en vinderrate på 0.696 procent fra de sidste 56 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Houston Rockets med 1 sejre på hjemmebane, mens Oklahoma City Thunder har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Houston Rockets en gennemsnitlig pointforskel på 0.3 point, mens Oklahoma City Thunder har en gennemsnitlig pointforskel på 8 point:

  • Houston Rockets: 113.2 gennemsnitspoint for, 112.9 gennemsnitspoint imod
  • Oklahoma City Thunder: 121.4 gennemsnitspoint for, 113.4 gennemsnitspoint imod

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Houston Rockets og Oklahoma City Thunder:

Dato Resultater
2023-12-07 Houston Rockets 110 – 101 Oklahoma City Thunder
2023-07-11 Oklahoma City Thunder 92 – 105 Houston Rockets
2023-02-16 Oklahoma City Thunder 133 – 96 Houston Rockets
2023-02-05 Oklahoma City Thunder 153 – 121 Houston Rockets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Houston Rockets – Oklahoma City Thunder kampen?