Houston Rockets vs Toronto Raptors

Houston Rockets vs Toronto RaptorsHouston RocketsToronto Raptors

🏀 2024-02-03 – NBA

 

Houston Rockets vs Toronto Raptors kampprognoser

Kampen mellem Houston Rockets og Toronto Raptors, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2024-02-03. Hjemmeholdet kommer med 22 sejre ud af de sidste 47 spillede kampe, mens Toronto Raptors har en vinderrate på 0.362 procent fra de sidste 47 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Houston Rockets med 1 sejre på hjemmebane, mens Toronto Raptors har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Houston Rockets en gennemsnitlig pointforskel på 0.9 point, mens Toronto Raptors har en gennemsnitlig pointforskel på -2.1 point:

  • Houston Rockets: 113.4 gennemsnitspoint for, 112.5 gennemsnitspoint imod
  • Toronto Raptors: 114.5 gennemsnitspoint for, 116.6 gennemsnitspoint imod

Houston Rockets vs Toronto Raptors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Houston Rockets og Toronto Raptors:

Dato Resultater
2023-02-04 Houston Rockets 111 – 117 Toronto Raptors
2022-11-10 Toronto Raptors 116 – 109 Houston Rockets
2022-10-08 Houston Rockets 116 – 100 Toronto Raptors
2022-04-09 Toronto Raptors 117 – 115 Houston Rockets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Houston Rockets vs Toronto Raptors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Houston Rockets vs Toronto Raptors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Houston Rockets og Toronto Raptors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Houston Rockets vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Houston Rockets vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2024-02-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Houston Rockets vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Houston Rockets vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2024-02-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Houston Rockets vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Houston Rockets og Toronto Raptors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Houston Rockets – Toronto Raptors kampen?