Hvidovre vs Viborg

Hvidovre vs ViborgHvidovreViborg

⚽ 2024-05-05 – Superliga

 

Hvidovre vs Viborg Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Hvidovre vs Viborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Hvidovre vs Viborg kampen spillet i Superliga den 2024-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Hvidovre vs Viborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Hvidovre vs Viborg kampen spillet i Superliga den 2024-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Hvidovre vs Viborg?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Hvidovre vs Viborg, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvidovre vs Viborg kampprognoser

Kampen mellem Hvidovre og Viborg spilles den 2024-05-05. Dette Superliga møde starter kl. 12:00 GMT. Holdet ledes af træner P. Frandsen der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Viborg har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Hvidovre vs Viborg, tog Hvidovre 0 sejre hjemme, mens Viborg har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Hvidovre: n/a
  • for Viborg: n/a

Hvidovre vs Viborg H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Hvidovre og Viborg:

Dato Resultater
2024-03-31 Viborg 3 – 1 Hvidovre
2024-02-25 Hvidovre 2 – 2 Viborg
2023-08-14 Viborg 0 – 0 Hvidovre
2021-02-26 Viborg 1 – 0 Hvidovre

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Hvidovre vs Viborg H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hvidovre vs Viborg kampen?