Indiana Pacers vs Golden State Warriors

Indiana Pacers vs Golden State WarriorsIndiana PacersGolden State Warriors

🏀 2024-02-09 – NBA

 

Indiana Pacers vs Golden State Warriors kampprognoser

Kampen mellem Indiana Pacers og Golden State Warriors, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-02-09. Hjemmeholdet kommer med 29 sejre ud af de sidste 52 spillede kampe, mens Golden State Warriors har en vinderrate på 0.468 procent fra de sidste 47 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Indiana Pacers med 1 sejre på hjemmebane, mens Golden State Warriors har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Indiana Pacers en gennemsnitlig pointforskel på 1.8 point, mens Golden State Warriors har en gennemsnitlig pointforskel på 0.3 point:

  • Indiana Pacers: 124.3 gennemsnitspoint for, 122.5 gennemsnitspoint imod
  • Golden State Warriors: 118.7 gennemsnitspoint for, 118.4 gennemsnitspoint imod

Indiana Pacers vs Golden State Warriors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Indiana Pacers og Golden State Warriors:

Dato Resultater
2022-12-15 Indiana Pacers 125 – 119 Golden State Warriors
2022-12-06 Golden State Warriors 104 – 112 Indiana Pacers
2022-01-21 Golden State Warriors 117 – 121 Indiana Pacers
2021-12-14 Indiana Pacers 100 – 102 Golden State Warriors

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Indiana Pacers vs Golden State Warriors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Indiana Pacers vs Golden State Warriors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Indiana Pacers og Golden State Warriors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Indiana Pacers vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2024-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Indiana Pacers vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2024-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Indiana Pacers vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Indiana Pacers og Golden State Warriors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Indiana Pacers – Golden State Warriors kampen?