Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks

Indiana Pacers vs Milwaukee BucksIndiana PacersMilwaukee Bucks

🏀 2024-04-26 – NBA

 

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Indiana Pacers og Milwaukee Bucks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2024-04-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2024-04-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Indiana Pacers og Milwaukee Bucks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks kampprognoser

Kampen mellem Indiana Pacers og Milwaukee Bucks, der spilles i NBA, starter kl. 22:30 GMT-tid den 2024-04-26. Hjemmeholdet kommer med 47 sejre ud af de sidste 82 spillede kampe, mens Milwaukee Bucks har en vinderrate på 0.598 procent fra de sidste 82 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Indiana Pacers med 1 sejre på hjemmebane, mens Milwaukee Bucks har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Indiana Pacers en gennemsnitlig pointforskel på 3.1 point, mens Milwaukee Bucks har en gennemsnitlig pointforskel på 2.6 point:

  • Indiana Pacers: 123.3 gennemsnitspoint for, 120.2 gennemsnitspoint imod
  • Milwaukee Bucks: 119 gennemsnitspoint for, 116.4 gennemsnitspoint imod

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Indiana Pacers og Milwaukee Bucks:

Dato Resultater
2024-04-24 Milwaukee Bucks 108 – 125 Indiana Pacers
2024-04-22 Milwaukee Bucks 109 – 94 Indiana Pacers
2024-01-04 Indiana Pacers 142 – 130 Milwaukee Bucks
2024-01-02 Milwaukee Bucks 113 – 122 Indiana Pacers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Indiana Pacers – Milwaukee Bucks kampen?