Internazionale vs Lazio

Internazionale vs LazioInternazionaleLazio

⚽ 2024-05-19 – Serie A

 

Internazionale vs Lazio Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Internazionale vs Lazio væddemålstips

Vores forudsigelse for Internazionale vs Lazio kampen spillet i Serie A den 2024-05-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Internazionale vs Lazio væddemålstips

Vores forudsigelse for Internazionale vs Lazio kampen spillet i Serie A den 2024-05-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Internazionale vs Lazio?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Internazionale vs Lazio, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Internazionale vs Lazio kampprognoser

Kampen mellem Internazionale og Lazio spilles den 2024-05-19. Dette Serie A møde starter kl. 16:00 GMT. Holdet ledes af træner S. Inzaghi der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Lazio har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Internazionale vs Lazio, tog Internazionale 2 sejre hjemme, mens Lazio har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Internazionale: n/a
  • for Lazio: n/a

Internazionale vs Lazio H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Internazionale og Lazio:

Dato Resultater
2024-01-19 Internazionale 3 – 0 Lazio
2023-12-17 Lazio 0 – 2 Internazionale
2023-04-30 Internazionale 3 – 1 Lazio
2022-08-26 Lazio 3 – 1 Internazionale

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Internazionale vs Lazio H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Internazionale vs Lazio kampen?