Liverpool vs Sheffield United

Liverpool vs Sheffield UnitedLiverpoolSheffield United

⚽ 2024-04-04 – Premier League

 

Liverpool vs Sheffield United Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Liverpool vs Sheffield United væddemålstips

Vores forudsigelse for Liverpool vs Sheffield United kampen spillet i Premier League den 2024-04-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Liverpool vs Sheffield United væddemålstips

Vores forudsigelse for Liverpool vs Sheffield United kampen spillet i Premier League den 2024-04-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Liverpool vs Sheffield United?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Liverpool vs Sheffield United, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Liverpool vs Sheffield United kampprognoser

Kampen mellem Liverpool og Sheffield United spilles den 2024-04-04. Dette Premier League møde starter kl. 18:30 GMT. Holdet ledes af træner J. Klopp der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Sheffield United har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Liverpool vs Sheffield United, tog Liverpool 2 sejre hjemme, mens Sheffield United har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Liverpool: n/a
  • for Sheffield United: n/a

Liverpool vs Sheffield United H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Liverpool og Sheffield United:

Dato Resultater
2023-12-06 Sheffield United 0 – 2 Liverpool
2021-02-28 Sheffield United 0 – 2 Liverpool
2020-10-24 Liverpool 2 – 1 Sheffield United
2020-01-02 Liverpool 2 – 0 Sheffield United

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Liverpool vs Sheffield United H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Liverpool vs Sheffield United kampen?