Los Angeles Clippers vs Houston Rockets

Los Angeles Clippers vs Houston RocketsLos Angeles ClippersHouston Rockets

🏀 2024-04-14 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Clippers og Houston Rockets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-04-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-04-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Clippers vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Clippers og Houston Rockets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Clippers og Houston Rockets, der spilles i NBA, starter kl. 20:30 GMT-tid den 2024-04-14. Hjemmeholdet kommer med 51 sejre ud af de sidste 81 spillede kampe, mens Houston Rockets har en vinderrate på 0.494 procent fra de sidste 81 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Clippers med 2 sejre på hjemmebane, mens Houston Rockets har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Clippers en gennemsnitlig pointforskel på 3.5 point, mens Houston Rockets har en gennemsnitlig pointforskel på 1 point:

  • Los Angeles Clippers: 115.8 gennemsnitspoint for, 112.3 gennemsnitspoint imod
  • Houston Rockets: 114.3 gennemsnitspoint for, 113.3 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Clippers og Houston Rockets:

Dato Resultater
2024-03-07 Houston Rockets 116 – 122 Los Angeles Clippers
2023-11-18 Los Angeles Clippers 106 – 100 Houston Rockets
2023-01-15 Los Angeles Clippers 121 – 100 Houston Rockets
2022-11-15 Houston Rockets 106 – 122 Los Angeles Clippers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Clippers vs Houston Rockets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Clippers – Houston Rockets kampen?