Los Angeles Clippers vs Indiana Pacers

Los Angeles Clippers vs Indiana PacersLos Angeles ClippersIndiana Pacers

🏀 2024-03-26 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Indiana Pacers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Clippers og Indiana Pacers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Clippers vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Clippers vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Clippers vs Indiana Pacers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Clippers og Indiana Pacers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Los Angeles Clippers vs Indiana Pacers kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Clippers og Indiana Pacers, der spilles i NBA, starter kl. 03:30 GMT-tid den 2024-03-26. Hjemmeholdet kommer med 44 sejre ud af de sidste 70 spillede kampe, mens Indiana Pacers har en vinderrate på 0.556 procent fra de sidste 72 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Clippers med 1 sejre på hjemmebane, mens Indiana Pacers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Clippers en gennemsnitlig pointforskel på 3.8 point, mens Indiana Pacers har en gennemsnitlig pointforskel på 2.1 point:

  • Los Angeles Clippers: 116.5 gennemsnitspoint for, 112.7 gennemsnitspoint imod
  • Indiana Pacers: 123.1 gennemsnitspoint for, 121 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Clippers vs Indiana Pacers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Clippers og Indiana Pacers:

Dato Resultater
2023-12-19 Indiana Pacers 127 – 151 Los Angeles Clippers
2022-12-31 Indiana Pacers 131 – 130 Los Angeles Clippers
2022-11-27 Los Angeles Clippers 114 – 100 Indiana Pacers
2022-02-01 Indiana Pacers 122 – 116 Los Angeles Clippers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Clippers vs Indiana Pacers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Clippers – Indiana Pacers kampen?